Wie zijn wij?


Bij Job2Joy staat jouw werkplezier voorop! Samen met jou gaan wij op zoek naar waar jouw passie écht ligt. Door middel van een persoonlijk gesprek ontdekken we welke baan het beste bij jou past. En we bieden meer dan dat! Ons gespecialiseerde team staat altijd voor je klaar en begeleidt jou op maat. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en potenties. Met ons unieke begeleidingsprogramma maken wij jouw puzzel compleet. Zo ga jij met plezier naar jouw werk! Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en neem contact met ons op."

De koffie staat klaar!

Contacteer ons nuAbout us Image
Een Job2Joy voor iedereen

Door onze persoonlijke en betrokken aanpak, flexibel en warm contact met onze opdrachtgevers en kandidaten, zorgen wij voor een goede match.

Job2Joy werft lokaal en internationaal en zorgt ervoor dat de juiste medewerker op de juiste plaats past.
Interview

Eerste intake op kantoor of via teams
Matching

Wij zoeken de perfecte match
Target

Jij begint met jouw `Job2Joy`!
Onze werkwijze

Maak van werken een avontuur! Bij ons begint het avontuur al bij de eerste kennismaking op ons kantoor met een uitgebreid intake gesprek. Vervolgens matchen wij jou met de perfecte baan, zodat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Klaar voor jouw Job2Joy avontuur?
Laten we bellen! Of meld je aan.
Neem contact op Registreren
Even je aandacht voor de koekjes Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en de ontwikkeling van de website te optimaliseren.
Lees meer in ons Privacy statement
Accepteren
Nee, bedankt


Country Flag Country Flag Country Flag Country Flag Country Flag